professionele organisatie

beste talent van nederland

06 - 20 43 29 18

mail ons!

Het Multi-talent van Nederland….

Ons aanbod

Zeker niet onbelangrijk…

Toevoegingen aan het geheel…

Voor elke gelegenheid een passend aanbod…

Talent boek je bij Oké Entertainment!

Of je nu een bruiloft, verjaardag, (bedrijfs)feest, evenement of festival organiseerd, het is pas écht compleet wanneer je er artiesten bij hebt gevonden die compleet aansluiten op hetgeen wat jij neer wilt zetten. Ons talent zou je kunnen herkennen van radio of tv. Één ding is zeker, iedereen op deze webpagina levert kwaliteit tot de max!

Geen idee wat je in huis moet halen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of een offerte. We bieden je de garantie dat je bij ons nooit te veel betaald en altijd kwaliteit in huis haalt wat past bij jouw bruiloft, verjaardag, (bedrijfs)feest, evenement of festival.

Wil je een adviesgesprek aanvragen, of nog andere mogelijkheden bespreken over de totaalorganisatie, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 06-83570684 of stuur een e-mail naar contact@oke-entertainment.nl.

Unieke samenstelling

Als Oké Entertainment bieden wij een uniek concept, namelijk een show van het hele talententeam. Hierbij krijgt U voor ieder wat wils. Van ballads waar U kippenvel van krijgt tot swingende feestnummers waarbij de lach niet van uw gezicht gaat.
Gezamenlijk brengen wij een wervelende show van 45 minuten non-stop.

Te boeken met of zonder dansgroep.

Wat zijn de prijzen van de verschillende talenten?

Een standaard vraag die we krijgen: “wat kost een optreden?”. Helaas is het voor ons niet mogelijk om dit op de site te vermelden aangezien dit afhangt van verschillende factoren. Denk hierbij aan het inboeken van een geluidsman en de afstand die afgelegd moet worden naar een optreden. Tijdens het adviesgesprek zullen we duidelijk op papier bekend maken wat de prijzen van onze talenten zijn. De prijzen die we noemen bij de verschillende talenten zijn altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten.

Neem contact met ons op

Heb je na het lezen van deze informatie nog hulp nodig bij het vinden van de geschikte artiest voor jouw feest? We helpen je natuurlijk graag met zoeken. Als je aangeeft wat de wensen zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een act die  voldoet aan jouw muzieksmaak en die past binnen het budget.